Tofu à la eiersalade

Met eiersmaak door de kala malak (Indiaas zwart zout).

Ingrediënten tofusalade

200 gram tofu

1 theelepel uienpoeder

1 theelepel kala malak

1 eetlepel verse (geknipte) selderijblaadjes (of meer naar smaak)

1/2 theelepel knoflookpoeder

1/4 theelepel kurkuma

Bereiding tofusalade

Laat de tofu uitlekken, eventueel kort het overtollige vocht er uitknijpen, niet te lang want de salade moet wel smeuïg worden. Verkruimel de tofu met je handen. Knip de selderijblaadjes klein, voeg ze samen met alle andere kruiden toe. Kneed alles goed door elkaar tot een kruimelige salade.

Serveer op volkoren brood of volkoren toast, naar wens plakjes tomaat en/of komkommer toevoegen. De salade bewaren in de koelkast.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *