Laat God spreken

In deze website zul je ongetwijfeld dingen tegen komen die nieuw zijn, misschien anders dan jij gewend was, of zoals je van kinds af aan is bijgebracht. Misschien denk je over bepaalde onderwerpen anders. Dat mag, want God geeft ons vrijheid van denken en keuzes en respecteert deze ook. Maar Hij zegt wel dat onze gedachten niet Zijn gedachten zijn (Jes. 55:8), en we worden zelfs opgeroepen ons denken dagelijks door Hem  te laten vernieuwen. (Rom. 12:2)

Laat daarom steeds Zijn Woord het laatste Woord hebben, want als je dit opvolgt (= de daad bij het woord voegen) zal je bemerken, ook al kost het dikwijls moeite om oude gewoonten op te geven, dat het evangelie de kracht Gods is. (Rom. 1:16) en dat je zo een levende relatie met Hem opbouwt. De waarheid maak je vrij naar Zijn belofte (Joh. 8:32 ) en je ogen zullen worden voor meer waarheid. (Joh. 16:12-15)

Toets daarom alles in deze website aan Gods Woord, en stel dat boven alles.
Het afnemen en toevoegen aan Gods Woord , veelal door traditie of fanatisme, kost je toekomst in de belofte op het eeuwige leven.  (Openb. 22:18, 19).

Natuurlijk is onze keuze vrij, maar keuzes hebben altijd een gevolg. God biedt houvast, Hij is duidelijk, maar wie ben jij? Waar kies jij voor?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *